Ik stel me graag voor...

'Waar een klein land groot in kan zijn. Nederland staat al bekend om haar handelsgeest, internationale focus, en wat te denken van watermanagement, landbouw en innovatieve technologieën. Het zou toch fraai zijn als NL Zorg daaraan toegevoegd kan worden. NL Zorg heeft zeker de potentie, maar het komt aan op de wil...om als land de beste ter wereld te worden:' Dat schreef ik vijf jaar geleden. Maar de tijden zijn veranderd. De nood is nijpend, dat vraagt om snelle acties. Vandaar het Gezondheidssysteem NL 2022 - 2032. 

Henk Handlogten. 

Gepensioneerd, 71 jaar 'jong' en zeer betrokken bij mensen, organisaties en systemen, individueel en collectief. Mijn geschiedenis in de zorg startte in 1970. Ik heb genoten van mijn eerste baan als anesthesieassistent op de Operatieafdeling in het ziekenhuis in Hengelo. En tot aan mijn pensioen heb ik als leidinggevende gewerkt, op diverse niveaus bij gemeentelijke-, welzijn- en zorgorganisaties door het hele land.

Mijn benadering van de problematiek en het oplossen ervan, wordt bepaald door in hoeverre de problematiek zich tot Nederland beperkt of zich wereldwijd manifesteert. Waar we het hier over hebben betreft een wereldwijd probleem die grote overeenkomsten vertonen met ons land. Dat komt doordat de moderne geneeskunde en al haar innovaties, evenals veranderende meer 'voor zichzelf zorgende' rol van de burger, zich door allerlei impulsen wereldwijd krachtig doorzet. Die koers moeten we volgen! Datzelfde geldt voor de maatschappelijke context. Nederland zou daarin koploper kunnen worden. Dit alles vraagt om universele oplossingen. En dat is wat ik heb verwerkt in het Gezondheidssysteem NL.  

Mijn droom en hoofddoel

Bijdragen aan een alsmaar gezonder Nederland.  

Waar staat het Gezondheidssysteem NL voor?

Verbinden, samenwerken, meepraten, als mens eenvoudiger bewuste keuzes kunnen maken over je gezondheid, gezonder worden, hoe op eigen benen te staan, ziektes en je sociale context. Gezondheidssysteem NL 2022 - 2032 is een gedachtenconstruct en een beweging, gericht op het slaan van bruggen tussen zowel 17,6, al snel 20 miljoen, Nederlanders, miljoenen mantelzorgers enerzijds en 60.000 artsen, 1, 6 miljoen zorg- en hulpverleners in de zorg, het sociale domein en gezond leven/ preventie en leefstijl. 


Meedoen?

J.H. (Henk) Handlogten
Dasstraat 16
7559 AC Hengelo
Mobiel: +31 6 512 619 41
E-mail: hello@nldebestezorgterwereld.nl

NL De Beste Zorg
Ter Wereld

Contactgegevens
J.H. (Henk) Handlogten
Dasstraat 16
7559 AC Hengelo
Mobiel: +31 6 512 619 41
E-mail: henk@nldebestezorgterwereld.nl

#NLdebestezorgterwereld is onderdeel van HAZ - Copyright 2022 - Privacyverklaring